معاونت غذا و دارو
راه انداري آزمون تشخيص تقلبات و تعيين خلوص روغن ها در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي
راه اندازي روش تشخيص تقلبات و تعيين خلوص روغن هاي مصرفي خانوار در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي بيرجند

مدير در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي بيرجند گفت: روش آناليز پيشرفته كروماتوگرافي گازي بي شك يكي از روشهاي نوين و جديد در تشخيص و بررسي ذرات ميكرو و ماكرو در صنايع غذايي مي باشد.
مهندس زهره كاميار خاطرنشان كرد: با برگزاري اين دوره آموزشي و راه اندازي دستگاه گاز كروماتوگرافي (GC) امكان بررسي و تشخيص تقلبات در روغن ها و فراوده هاي لبني در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو بيرجند فراهم گرديده است.
پايان پيام/
کپی لینک کوتاه خبر: