معاونت غذا و دارو
ريشه بسياري بيماري ها در محصولات غذايي ناسالم است
دكتر دهقاني در همايش روز جهاني غذا ريشه بسياري بيماري ها را در نتيجه مصرف محصولات غذايي ناسالم و بي كيفيت عنوان كرد.

دكتر محمد دهقاني فيروزآبادي ادامه داد: غذا و سلامت آن بعد از آب مهمترين نياز بشر محسوب مي شود كه ارتباط مستقيمي با بحث سلامت دارد.
وي ادامه داد: ارتقاء سلامت جامعه از طريق فرآورده هاي غذايي سالم به دست مي آيد كه اين مهم بر عهده توليد كنندگان و ناظران امر صنايع غذايي است كه در اين زمينه تلاش هاي ويژه اي را انجام مي دهند.
دكتر دهقاني با اشاره به هفته جهاني غذا اظهار كرد: شعار امسال روز جهاني غذا « رفتار ما آينده را مي سازد و تلاش براي دنياي بدون گرسنه تا 2030»است كه در اين راستا در حد وسع و توان خود بايد تلاش داشته باشيم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي بيرجند افزود: بر اساس گزارشات و بررسي هاي به عمل آمده امروزه بالغ بر 800 ميليون نفر در جهان با سوء تغذيه رو به رو هستند و در مقابل 600 ميليون نفر نيز با چاقي رو به رو هستند كه اين نكته نشان مي دهد در دنياي امروز اعتدال در توزيع غذا وجود ندارد.
وي تاكيد كرد: اميد است آيندهاي سالم براي خودمان، فرزندان و نسل آينده تامين كنيم چراكه كشوري كه رو به پيشرفت است بايد جامعه سالمي داشته باشد تا به اهداف خود برسد و موفق باشد.
گفتني است: در اين مراسم از 11 واحد توليدي برتر در امر صنايع غذايي و 11 مسئول فني برگزيده واحدهاي توليدي غذايي خراسان جنوبي تجليل شد.
پايان پيام /

