معاونت غذا و دارو
پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا
.

به
گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دکتر آهنی در پیامی فرا رسیدن 24
مهر روز جهانی غذا را به همه فعالان صنعت غذایی استان تبریک گفت.

در پیام معاون غذا و
دارو دانشگاه آمده است:
غذا
از ابتدایی ترین نیازهای انسان و دیگر موجودات زنده به شمار می رود که نقش اساسی
آن در سلامت جسم و جان انسانها انکار ناپذیر است. در آیات بیشماری از قرآن کریم به
اهمیت غذا اشاره شده است و همچنین در احادیث نبوی و سیره ائمه اطهار علیهم السلام
نیز نکات بسیار مهمی در خصوص نحوه تغذیه انسان بیان شده که دلالت بر نقش غذا در
سلامت جسم وروح است.
در
کنار نوع استفاده و نحوه بهره گیری از مواد غذایی، رعایت بهداشت در مصرف و رژیم
غذایی سالم نیز اهمیت خاصی دارد. انحراف از رژیم غذایی سالم موجب عدم دسترسی بدن
به مواد اصلی و اساسی غذایی می شود که یکی از دلایل مهم بیماری های جسمانی و روانی
است. متاسفانه الگوی مصرف نادرست در خصوص سرانه مصرف نمک، چربی و قندهای ساده
موجبات تهدید جدی تر سلامت عمومی جامعه از جمله گسترش میزان ابتلا به چاقی و
بیماری هایی نظیر دیابت و فشار خون و ... را فراهم نموده است.
اهمیت
موضوع رژیم غذایی سالم مسئولان را برانداشت تا امسال برنامه فرهنگ سازی و اطلاع
رسانی مرتبط با روز جهانی غذا (24 مهر) را با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس با
محوریت موضوع" آغاز پویش رژیم غذایی سالم با هدف افزایش ایمنی در برابر
کرونا" نامگذاری نمایند. از این رو تلاش همگانی در راستای اصلاح الگوی تغذیه
ای مصرف، برای بهره مندی آحاد جامعه از یک رژیم غذایی سالم بر تمامی عوامل موثر در
چرخه تولید تا مصرف غذا از کشاورز و تولید کننده گرفته تا خود مصرف کننده امری
ضروری می باشد. امید است به یاری ایزد
منان و با تلاش همگانی و جهادی دست در دست هم بتوانیم گام های بلندی در مسیر
ارتقای سلامت مردم عزیز ایران برداریم.
در
پایان جا دارد ضمن عرض تبریک روز جهانی غذا به تمامی فعالان و زحمت کشان صنعت
غذایی استان، بار دیگر مراتب تشکر و قدردانی خود را از کلیه مدیران، کارشناسان و پرسنل زحمتکش مدیریت
نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی ستادی، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و
بهداشتی و شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش اعلام نمایم.
دکتر
غلامرضا آهنی
سرپرست
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند