مهندس راضیه کفایی
سمت: مدیریت نظارت بر ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
مدرک: کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی
ایمیل: razi-kafaee@bums.ac.ir
داخلی: 5760
مستقیم: 05632395760
فاکس: 05631635801
مدیریت نظارت بر ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
رسالت سازمانی این مدیریت، انجام نظارتهای مستمر جهت ارتقاء سطح ایمنی مواد خوراکی،آشامیدنی و آرایشی،بهداشتی است که در این راستا وظایف خود را بدین شرح اعمال می نماید:
1- بهره گیری از قوانین و مقررات جاری،آخرین یافته های علمی مرتبط با ایمنی و سلامت مواد غذایی و آرایشی،بهداشتی و استاندارد های ملی و بین المللی
2- اجرای برنامه عملیاتی ابلاغی سازمان غذا و دارو (تهیه مستندات و بارگذاری در سایت)
3- تعامل و هماهنگی با سازمان های ذیربط (صمت،جهادکشاورزی،استانداری....) در اجرای سیاست های سازمانی رفع موانع تولید و رفع معضلات واحدهای تولیدی
4- کوتاه نمودن فرایند صدور پروانه های بهداشتی واحدهای تولیدی و امورجاری
5- نظارت بر فعالیت فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی،بسته بندی ،نگهداری و عرضه مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی
6- نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوراکی ،آشامیدنی و آرایشی، بهداشتی
7- تشکیل کمیسیون،بررسی و صدور پروانه های بهداشتی موسسات مشمول قانون مواد خوراکی ،آشامیدنی و آرایشی ،بهداشتی جهت بررسی ،صدور ،تمدید و اصلاح مجوزهای بهداشتی شامل بهره برداری ،ساخت و شناسه نظارت کارگاهی به صورت هفتگی
8- تایید صلاحیت مسئولین فنی واحدهای تولیدی در سامانه TTAC
9- بررسی و صدور پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی (ثبت منبع و)احدهای تولیدی در سامانه TTAC
10- اجرای طرح های سازمانی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک،طرح پایش سموم و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی،PRPS(رتبه بندی واحدهای تولیدی)، PMS (کنترل محصولات غذایی،آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه)
11- برگزاری مستمر جلسات داخلی حوزه و شرکت در جلسات درون سازمانی و برون سازمانی
12- رسیدگی به شکایات کتبی و تلفنی (اجرای فرایند بررسی شکایات)
13- انجام PRPS ، PMS واحدهای تولیدی از طریق سامانه AUDIT
14- ارجاع پرونده واحدهای متخلف به کمیسیون ماده 11 (تعزیرات و دادسرا)
15- پایش تراریختگی محصولات در سطح واحدهای تولیدی و عرضه
16- انجام امور شبکه ها و نظارت بر شبکه های بهداشت و درمان و ازشیابی آنها
17- درج آمار عملکرد و آمار قاچاق در حوزه فرابر
18- جمع بندی آمار عملکرد ،پروانه های بهداشتی،رسیدگی به شکایات و ...... و ارسال به سازمان غذا و دارو و قطب
19- آموزش و اطلاع رسانی :
شرکت کارشناسان در جلسات و کارگاه های آموزشی کشوری و دانشگاهی
برگزاری جلسات و کارگاه های آموزشی جهت کارشناسان و مسئولین فنی واحدهای تولیدی
تهیه مجموعه های آموزشی (پمفلت،پوستر،بنر،استند و......)،درج مطلب آموزشی در جراید و رسانه های جمعی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: