BUMS
  • درباره معاونت
    • دفترچه تلفن
    • معرفی معاونت
    • امور اداری و عمومی
    • روابط عمومی
    • امور مالی
    • آمار و فناوری اطلاعات
    • قاچاق کالاهای سلامت محور
    • دفترچه تلفن 1
  • واحدهای معاونت
    • مدیریت دارو و مواد تحت کنترل
    • مدیریت نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی
    • مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
    • مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی
    • مدیریت فراوده های طبیعی ، سنتی و مکمل
  • خدمات معاونت
    • آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
    • امور دارو و فراورده های طبیعی ، سنتی
    • تجهیزات و ملزومات پزشکی
    • مدیریت غذا ، آرایشی و بهداشتی
شفافیت شنبه 27 اردیبهشت 1404
سرمایه گذاری برای تولید
iran flag
  • English
  • العربیه
BUMS

غذایی بهداشتی

دارو و مکمل

تجهیزات پزشکی

آزمایشگاه کنترل

  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • آرشیو اخبار
  • برگزاری جلسه بررسی و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی شهرستان قاین
  • 1400/03/19 - 15:06
  • - تعداد بازدید: 782
  • - تعداد بازدیدکننده: 122
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاونت غذا و دارو

برگزاری جلسه بررسی و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی شهرستان قاین

جلسه بررسی و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی شهرستان قاین در محل فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.

معاونت غذا و دارو
به گزارش روابط عمومی
معاونت غذا و دارو دانشگاه، جلسه بررسی و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی
موادغذایی، آشامدنی ،آرایشی و بهداشتی شهرستان قاین در محل فرمانداری این شهرستان
برگزار گردید.


معاون غذا و
دارو دانشگاه در این جلسه با اشاره به نامگذاری سال 1400 از سوی مقام معظم با
عنوان " سال تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها" گفت: در همین راستا
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصمیم گرفت تا با تشکیل کمیته ای مشکلات
و موانع احتمالی موجود در مسیر واحدهای تحت نظارت این معاونت را بررسی و در زمینه
تسریع در رفع این مشکلات  اقدام نماید.



دکتر غلامرضا
آهنی ادامه داد: به همین منظور برنامه ریزی کردیم تا با حضور در شهرستان ها در
خصوص واحدهای مستقر در محل هر شهرستان با حضور مسئولان شهرستانی برنامه ریزی نماییم.



وی ادامه داد: در
حوزه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیشترین حجم کاری مرتبط با بحث تولید در حوزه
معاونت غذا و دارو است چرا که تمامی واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی
و بهداشتی ، دارویی و تجهیزات پزشکی مجوزهای بهداشتی تولید خود را از این معاونت دریافت
می نمایند.



دکتر آهنی
خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیشترین تعداد واحدهای تولیدی در سطح استان در
شهرستان قاین مستقر هستند تصمیم گرفته شد تا در اولین جلسه با حضور در این شهرستان
مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی این شهرستان را مورد بررسی قرار دهیم.



وی با اشاره به
ظرفیت های خوب واحدهای تولیدی شهرستان قاین گفت: تلاش خواهیم می کنیم تا با
تسهل  بیش از پیش برخی از امور از جمله
روند اخذ مجوز های بهداشتی ، به رونق تولید و توسعه واحدهای تولیدی کمک کنیم.



فرماندار
شهرستان قاین نیز در این جلسه ضمن تشکر از اقدام معاونت غذا و دارو در امر برگزاری
جلسات رفع موانع تولید و همچنین حمایت ها و کمک های معاونت غذا و دارو بویژه در
دوران شیوع بیماری کرونا گفت: در سطح شهرستان قاین بیش از 80 واحد تولیدی فعالیت
دارند که بیشتر آنها در حوزه مواد خوراکی، آشامیدنی و یک واحد نیز بهداشتی هستند.



کریمی اظهار
داشت: شهرستان قاین مرکز تولید محصولات مهم و استراتژیک استان و حتی کشور از جمله
زعفران و زرشک است بطوری که سالانه بطور متوسط 22 تن زعفران خشک و 28 هزار تن نیز
زرشک خشک در این شهرستان تولید می شود.



وی با اشاره به
اهمیت تولید محصولات سالم و ارگانیک گفت: باید با تغییر روشهای تولید محصولات
کشاورزی به سمت تولید محصولات ارگانیک و صاورات محور حرکت کنیم.



پایان پیام/

 


  • گروه خبری : اخبار زیرسایت معاونت غذا و دارو,اسلايد شو
  • کد خبر : 39746
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تنظیم کننده خبر

مدیر سیستم

لیست اخبار

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید
  • اطلاع رسانی
  • اخبار پر بازدید
22اردیبهشت

واگذاری داروخانه شبانه روزی در مهر شهر بیرجند

22اردیبهشت

اطلاع رسانی فرآورده تقلبی Trifluridinetipiracil با نام تجاری Lonsurf

22اردیبهشت

محرومیت از اشتغال به حرف پزشکی و وابسته آقای دکتر فتح اله پاشازاده (سه ماه/ کل کشور)

06اردیبهشت

ضرورت حفظ زنجیره سرد با توجه به شرایط فصلی و احتمال قطعی برق

06اردیبهشت

جمع آوری و فراخوان فرآورده طبیعی پروکید پویا- گسترش میلاد فارمد

06اردیبهشت

جمع آوری و فراخوان فرآورده طبیعی کپسول فمی لاکت- زیست تخمیر

03اردیبهشت

قطعی برق و حفظ زنجیره سرد داروها

1دی

انواع انسولین های آنالوگ یا قلمی

29آبان

واکسن فلوگارد (یا واکسن آنفولانزای ایرانی)

5آبان

ریکال قرص ارگوتامین سی برندهای migrasyd , cofergo , migraliv

23آذر

در خصوص ثبت منبع (اخذ پروانه بهره برداري بهداشتي ) از طريق سامانه ttac

12تیر

عدم اخذ مجوز محصولات با نام تجاري دكتر بيز ( قهوه فوري با قارچ گانودرما و پودرسبوس برنج ) از سازمان غذا و دارو

11تیر

ثبت نام سازمانهای متقاضی اقلام حفاظت فردی در سامانه TTAC

23مهر

تشریح برنامه های گرامیداشت 24 مهر روز جهانی غذا

دانستنیهای معاونت غذا و دارو
گالری عکس
فرآورده های غیرمجاز و تقلبی و قاچاق
سامانه تبادل تجهیزات و ملزومات مصرفی
آدرس

خراسان جنوبی - شهرستان بیرجند- خیابان معلم - میدان مادر- معاونت غذا و دارو

کدپستی

۹۷۱۷۸۴۴۷۴3

تلفن

056-32395700

ایمیل

fdo@bums.ac.ir

دورنگار

056-32381107

لینک های معاونت

درباره معاونت
ارتباط با ما
همکاران معاونت
نقشه سایت
سازمان ملی استاندارد ایران
سازمان بیمه سلامت ایران
آرشیو اخبار
آرشیو اطلاعیه ها
درگاه ملی مجوزهای کشور
آزمایشگاههای همکار
مرکز اطلاعات دارویی ایران
سایت اداره کل تجهیزات پزشکی

لینک های دانشگاه

نوبت دهی بیمارستان ها
دبیرخانه الکترونیک(فرزین)
سامانه ارتباطات مردمی
خدمات الکترونیک منابع انسانی
سامانه تکریم ارباب رجوع
پست الکترونیکی دانشگاه
سامانه مدیریت آموزش
سامانه حضور و غیاب کارکنان
سامانه خدمات الکترونیک کاربران
کتابخانه دیجیتال
FTP دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
location
تعداد افراد آنلاین: 0
تعداد بازدید امروز: 134
تعداد بازدید کل: 295412
آخرین به روزرسانی: 1404/02/23 12:45

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.

طراحی پورتال

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: