همزمان با همایش روز جهانی غذا انجام شد:
معرفی و تقدیر از مسئولین فنی و واحدهای تولیدی صنایع غذایی برتر خراسان جنوبی
همزمان با همایش روز جهانی غذا از مسئولین فنی و واحدهای تولیدی صنایع غذایی برتر خراسان جنوبی تقدیر گردید.

به گزارش روابط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، همزمان با همایش روز جهانی غذا از مسئولین فنی و واحدهای تولیدی صنایع غذایی برتر خراسان جنوبی تقدیر گردید.
بر اساس این گزارش در این مراسم که با حضور جناب آقای دکتر اشرفی معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی، حجت الاسلام و المسلمین نسایی دادستان بیرجند، دکتر موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، مهندس علیرضا خامه زر رئیس اتاق بازرگانی خراسان جنوبی، خانم دکتر کیانی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و جمعی از مسئولان استانی برگزار گردید از 13 واحد تولیدی و 11 مسئول فنی برگزیده صنعت غذایی استان خراسان جنوبی با اهدای تندیس و هدیه تقدیر گردید.
همچنین در حاشیه این مراسم از فعالان صنعت غذایی این استان با اهدای لوح تقدیر شد.
انتهای پیام/