BUMS
  • درباره معاونت
    • دفترچه تلفن
    • معرفی معاونت
    • امور اداری و عمومی
    • روابط عمومی
    • امور مالی
    • آمار و فناوری اطلاعات
    • قاچاق کالاهای سلامت محور
    • دفترچه تلفن 1
  • واحدهای معاونت
    • مدیریت دارو و مواد تحت کنترل
    • مدیریت نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی
    • مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
    • مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی
    • مدیریت فراوده های طبیعی ، سنتی و مکمل
  • خدمات معاونت
    • آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
    • امور دارو و فراورده های طبیعی ، سنتی
    • تجهیزات و ملزومات پزشکی
    • مدیریت غذا ، آرایشی و بهداشتی
شفافیت جمعه 26 اردیبهشت 1404
سرمایه گذاری برای تولید
iran flag
  • English
  • العربیه
BUMS

غذایی بهداشتی

دارو و مکمل

تجهیزات پزشکی

آزمایشگاه کنترل

  • صفحه اصلی
  • آرشیو
  • آرشیو اخبار
  • نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای، راهنمای یک انتخاب مطمئن برای مصرف کننده گان مواد غذایی
  • 1401/02/19 - 12:21
  • - تعداد بازدید: 735
  • - تعداد بازدیدکننده: 137
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاونت غذا و دارو

نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای، راهنمای یک انتخاب مطمئن برای مصرف کننده گان مواد غذایی

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بیرجند گفت: نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای (چراغ راهنمای تغذیه‌ای) ، راهنمای یک انتخاب مطمئن برای مصرف کننده گان مواد غذایی هستند.

معاونت غذا و دارو
به گزارش روابط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی
بیرجند، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت:
نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای (چراغ راهنمای تغذیه‌ای) ، راهنمای یک انتخاب مطمئن برای
مصرف کننده گان مواد غذایی هستند.


مهندس راضیه
کفایی با اشاره به اینکه تبلیغات یکی از عوامل مؤثر در مصرف مواد غذایی است که می‌تواند
با استفاده از آن ذائقه افراد را تغییر داد افزود: برچسب‌های روی بسته‌بندی موادغذا،
نوعی تبلیغات و در واقع اصلی‌ترین وسیله تبادل اطلاعات ما بین تولیدکننده و فروشنده
با خریدار و مصرف کننده می‌باشد.

 


وی خاطرنشان کرد: امروزه متاسفانه بیماری های غیر
واگیر از بیماری های واگیر سبقت گرفته اند که در این خصوص نقش تغذیه و استفاده از
مواد غذایی بسیار مهم و تاثر گذار است.



کفایی با اشاره به نقش موثر و مهم مواد غذایی در
ابتلا به بیماری های غیر واگیر افزود: انتخاب آگاهانه و درست مواد غذایی می تواند
در کاهش ابتلا به بیماری های غیر واگیر بسیار تاثیرگذار باشد.



وی به نقش نشانگرهای رنگی تغذیه ای در ایجاد امکان یک
انتخاب صحیح اشاره کرد و ادامه داد: نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای (چراغ راهنمای تغذیه‌ای)
بر روی برچسب محصولات خوراکی، به منظور افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان، اصلاح الگوی مصرف
و ارتقاء سلامت جامعه درج می‌گردند.



مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا
و دارو بیرجند افزود: هدف از نشانگرهای رنگی، کمک به مصرف کننده به منظور ارزیابی خواص
تغذیه‌ای محصول است تا بتواند با توجه به شرایط جسمی و توانایی شخصی، آگاهی و حق انتخاب
داشته باشد.



وی تاکید کرد: مهمترین نکته بارز این نشانگرها آن است
که در خصوص مقادیر شاخص‌های قند – چربی – نمک و اسیدهای چرب ترانس از طریق سه رنگ سبز
به معنای کم، نارجی به معنای متوسط و قرمز به معنای زیاد به مصرف کننده اطلاع‌رسانی
می‌شود.



کفایی یادآور شد:
در نشانگرهای رنگ سبز میزان قند، چربی ونمک در آن محصول کم است، رنگ نارنجی نشان دهنده
یک انتخاب نسبتا خوب و رنگ قرمز نشان دهنده یک انتخاب خطرناک است، یعنی میزان قند،
چربی و نمک در آن محصول زیاد است.



وی در پایان
اظهارامیدواری کرد: با توجه کردن به برچسب مواد غذایی هنگام خرید و انتخاب مواد
غذایی با توجه به شرایط جسمانی و سوابق بیماری های قبلی بتوانیم به افزایش سلامت
خود و خانواده کمک کنیم.



پایان پیام/



  • گروه خبری : اخبار زیرسایت معاونت غذا و دارو,اسلايد شو,اطلاع رساني واحدهاي توليدي
  • کد خبر : 42890
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تنظیم کننده خبر

مدیر سیستم

لیست اخبار

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید
  • اطلاع رسانی
  • اخبار پر بازدید
22اردیبهشت

واگذاری داروخانه شبانه روزی در مهر شهر بیرجند

22اردیبهشت

اطلاع رسانی فرآورده تقلبی Trifluridinetipiracil با نام تجاری Lonsurf

22اردیبهشت

محرومیت از اشتغال به حرف پزشکی و وابسته آقای دکتر فتح اله پاشازاده (سه ماه/ کل کشور)

06اردیبهشت

ضرورت حفظ زنجیره سرد با توجه به شرایط فصلی و احتمال قطعی برق

06اردیبهشت

جمع آوری و فراخوان فرآورده طبیعی پروکید پویا- گسترش میلاد فارمد

06اردیبهشت

جمع آوری و فراخوان فرآورده طبیعی کپسول فمی لاکت- زیست تخمیر

03اردیبهشت

قطعی برق و حفظ زنجیره سرد داروها

1دی

انواع انسولین های آنالوگ یا قلمی

29آبان

واکسن فلوگارد (یا واکسن آنفولانزای ایرانی)

5آبان

ریکال قرص ارگوتامین سی برندهای migrasyd , cofergo , migraliv

23آذر

در خصوص ثبت منبع (اخذ پروانه بهره برداري بهداشتي ) از طريق سامانه ttac

12تیر

عدم اخذ مجوز محصولات با نام تجاري دكتر بيز ( قهوه فوري با قارچ گانودرما و پودرسبوس برنج ) از سازمان غذا و دارو

11تیر

ثبت نام سازمانهای متقاضی اقلام حفاظت فردی در سامانه TTAC

23مهر

تشریح برنامه های گرامیداشت 24 مهر روز جهانی غذا

دانستنیهای معاونت غذا و دارو
گالری عکس
فرآورده های غیرمجاز و تقلبی و قاچاق
سامانه تبادل تجهیزات و ملزومات مصرفی
آدرس

خراسان جنوبی - شهرستان بیرجند- خیابان معلم - میدان مادر- معاونت غذا و دارو

کدپستی

۹۷۱۷۸۴۴۷۴3

تلفن

056-32395700

ایمیل

fdo@bums.ac.ir

دورنگار

056-32381107

لینک های معاونت

درباره معاونت
ارتباط با ما
همکاران معاونت
نقشه سایت
سازمان ملی استاندارد ایران
سازمان بیمه سلامت ایران
آرشیو اخبار
آرشیو اطلاعیه ها
درگاه ملی مجوزهای کشور
آزمایشگاههای همکار
مرکز اطلاعات دارویی ایران
سایت اداره کل تجهیزات پزشکی

لینک های دانشگاه

نوبت دهی بیمارستان ها
دبیرخانه الکترونیک(فرزین)
سامانه ارتباطات مردمی
خدمات الکترونیک منابع انسانی
سامانه تکریم ارباب رجوع
پست الکترونیکی دانشگاه
سامانه مدیریت آموزش
سامانه حضور و غیاب کارکنان
سامانه خدمات الکترونیک کاربران
کتابخانه دیجیتال
FTP دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
location
تعداد افراد آنلاین: 0
تعداد بازدید امروز: 88
تعداد بازدید کل: 292660
آخرین به روزرسانی: 1404/02/23 12:45

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.

پرتال سازماني

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: