بخش شیمی

( شیمی غذایی و آشامیدنی ، شیمی آرایشی و بهداشتی و بسته بندی):



بخش شیمی آزمایشگاه کنترل غذاودارو معاونت ، با پرسنل مجرب و متخصص در این حیطه آماده خدمت رسانی در زمینه انجام انواع آزمون های فیزیکوشیمیایی با توجه به استانداردهای ملی و بین المللی وضوابط سازمان غذا ودارو می باشد.

با توجه به اهمیت شناسایی کمی و کیفی فاکتورهای شیمیایی و بررسی تقلبات در حوزه سلامت، این بخش برروی تمامی محصولات اعم از محصولات غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و بسته بندی، آزمون های لازم از قبیل اندازه گیری پروتئین ، چربی ، قتد ، خاکستر و...  را مطابق استانداردها انجام می دهد.

 در این بخش تجهیزات تخصصی مانند دستگاه سوکسله، روتاری، کجلدال، اسپکتروفتو متر،رفراکتومتر،  کانداکتو متر،  PH متر و .. به کار گرفته می شود.

 

         نمونه هایی که در این بخش ها مورد آنالیز قرار می گیرند به شرح ذیل می باشد :

 

         لبنیات : انواع فرآورده های شیری شامل پنیر - خامه - بستنی شیر- دوغ - ماست و...

        غلات و فرآورده های آردی: آرد، انواع ماکارونی ، بیسکویت ، کیک و کلوچه ، بلغور حجیم شده و...                                                                                                                                                                                 

        فرآورده های گوشتی : انواع سوسیس- کالباس - همبرگر - و غذاهای پروتئینی آماده و...                                                                                                                                                                                 

        ادویه و چاشنی: انواع ادویه جات ، افزودنی ها - سرکه- آبلیمو و انواع سس و....

       میوه جات و سبزیجات فرآوری شده: خشکبار- حبوبات - سبزجات خشک ، سویا و ...

       نوشیدنی ها : انواع نوشابه – شربت ونکتار – آب بسته بندی شده - عرقیات و...

       روغن ها: انواع روغن های جامد ومایع تصفیه شده ، انواع کره ، انواع روغن خام و ...

       مواد قندی : مرباجات- ژله- پودرهای شربت آماده - پاستیل - آبنبات- آدامس و...

       کنسروها : انواع کنسروهای گوشتی و غیر گوشتی

       آرایشی و بهداشتی: انواع شامپوها، مایع ظرفشویی ولباس شویی،سفید کننده ،انواع تمیز کننده و...

       انواع ظروف و بسته بندی