بخش شیمی
( شیمی غذایی و آشامیدنی ، شیمی آرایشی و بهداشتی و بسته بندی):
بخش شیمی آزمایشگاه کنترل غذاودارو معاونت ، با پرسنل مجرب و متخصص در این حیطه آماده خدمت رسانی در زمینه انجام انواع آزمون های فیزیکوشیمیایی با توجه به استانداردهای ملی و بین المللی وضوابط سازمان غذا ودارو می باشد.
با توجه به اهمیت شناسایی کمی و کیفی فاکتورهای شیمیایی و بررسی تقلبات در حوزه سلامت، این بخش برروی تمامی محصولات اعم از محصولات غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و بسته بندی، آزمون های لازم از قبیل اندازه گیری پروتئین ، چربی ، قتد ، خاکستر و... را مطابق استانداردها انجام می دهد.
در این بخش تجهیزات تخصصی مانند دستگاه سوکسله، روتاری، کجلدال، اسپکتروفتو متر،رفراکتومتر، کانداکتو متر، PH متر و .. به کار گرفته می شود.
نمونه هایی که در این بخش ها مورد آنالیز قرار می گیرند به شرح ذیل می باشد :
لبنیات : انواع فرآورده های شیری شامل پنیر - خامه - بستنی شیر- دوغ - ماست و...
غلات و فرآورده های آردی: آرد، انواع ماکارونی ، بیسکویت ، کیک و کلوچه ، بلغور حجیم شده و...
فرآورده های گوشتی : انواع سوسیس- کالباس - همبرگر - و غذاهای پروتئینی آماده و...
ادویه و چاشنی: انواع ادویه جات ، افزودنی ها - سرکه- آبلیمو و انواع سس و....
میوه جات و سبزیجات فرآوری شده: خشکبار- حبوبات - سبزجات خشک ، سویا و ...
نوشیدنی ها : انواع نوشابه – شربت ونکتار – آب بسته بندی شده - عرقیات و...
روغن ها: انواع روغن های جامد ومایع تصفیه شده ، انواع کره ، انواع روغن خام و ...
مواد قندی : مرباجات- ژله- پودرهای شربت آماده - پاستیل - آبنبات- آدامس و...
کنسروها : انواع کنسروهای گوشتی و غیر گوشتی
آرایشی و بهداشتی: انواع شامپوها، مایع ظرفشویی ولباس شویی،سفید کننده ،انواع تمیز کننده و...
انواع ظروف و بسته بندی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: