طرحهای سازمانی
1 - PRPS (چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا در واحدهای تولیدی )
معرفی کارشناسان واحد
ردیف |
نام و نام خانوادگی |
تلفن تماس |
1 |
مهندس راضیه شاکری |
05632395763 |
شرح وظایف: ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی (کارخانه / کارگاه) بر اساس چک لیست prps
2-PMS ( کنترل محصولات در سطح عرضه)
معرفی کارشناسان واحد
ردیف |
نام و نام خانوادگی |
تلفن تماس |
1 |
مهندس محمد ناصر حسینی |
05632395780 |
2 |
مهندس روشنک درمیانی |
05632395769 |
شرح وظایف: کنترل و پایش محصولات خوراکی، آشامیدنی و آرایشی ، بهداشتی در سطح عرضه مطابق دستورالعمل کشوری
کمیته pms : ارائه گزارش ، بررسی موارد مرتبط با اجرای طرح pms، هماهنگی های لازم با واحدهای ذیربط و بررسی مشکلات
3-طرح ملی باقیمانده سموم دفع آفات انباری، فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی
ردیف |
نام و نام خانوادگی |
تلفن تماس |
1 |
مهندس لادن دهقان |
05632395767 |
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: