مهندس محمد علی شریفی نیا |
دکتر متین خسروی |
||
سمت:کارشناس واحدهای تولیدی عرقیات و اسانس- آرایشی و بهداشتی-راهبر سامانه ttac-تایید صلاحیت مسئولین فنی-صدور پروانه ها |
سمت: کارشناس واحدهای تولیدی ادویه جات و چاشنی ها، افزودنی ها، فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات |
||
مدرک: کارشناسی ارشد شیمی عالی |
مدرک: دکترای صنایع غذایی |
||
ایمیل: m-sharifi@bums.ac.ir |
ایمیل: m@bums.ac.ir |
||
تلفن:05632395704 داخلی:5704 |
تلفن:05632395768 داخلی:5768 |
مهندس محمد علی شریفی نیا | دکتر متین خسروی | ||||
سمت:کارشناس واحدهای تولیدی عرقیات و اسانس- آرایشی و بهداشتی-راهبر سامانه ttac-تایید صلاحیت مسئولین فنی-صدور پروانه ها | سمت: کارشناس واحدهای تولیدی ادویه جات و چاشنی ها، افزودنی ها، فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات | ||||
مدرک: کارشناسی ارشد شیمی عالی | مدرک: دکترای صنایع غذایی | ||||
ایمیل: m-sharifi@bums.ac.ir | ایمیل: m@bums.ac.ir | ||||
تلفن:05632395704 داخلی:5704 | تلفن:05632395768 داخلی:5768 |
معرفی کارشناسان واحد
مهندس محمد علی شریفی نیا
سمت:کارشناس واحدهای تولیدی عرقیات و اسانس- آرایشی و بهداشتی
مدرک: کارشناسی ارشد شیمی عالی
ایمیل: m-sharifi@bums.ac.ir
داخلی: 5704
مستقیم: 05632395704
فاکس: 05632381107
دکتر متین خسروی
سمت: کارشناس واحدهای تولیدی ادویه جات و چاشنی ها، افزودنی ها، فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات
مدرک: دکترای صنایع غذایی
ایمیل: m@bums.ac.ir
داخلی: 5768
مستقیم: 05632395768
فاکس: 05632381107
مهندس محمد ناصر حسینی
سمت: کارشناس واحدهای تولیدی سبزیجات خشک ، تازه و منجمد
مدرک: کارشناسی مهندسی شیمی صنایع غذایی
ایمیل: naser.hoseiny@bums.ac.ir
داخلی: 5780
مستقیم: 05632395780
فاکس: 05632381107
مهندس راضیه شاکری
سمت: کارشناس واحدهای تولیدی کنسروی و کنسانتره - نوشیدنی ها
مدرک: کارشناسی ارشد صنایع غذایی
ایمیل: razieh.shakeri@bums.ac.ir
داخلی: 5763
مستقیم: 05632395763
فاکس: 05632381107
مهندس الهه الهیاری
سمت: کارشناس واحدهای تولیدی روغن،آجیل و مغزیجات ، دانه های روغنی و غیرروغنی
مدرک: کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی
ایمیل: elahe.alahyari18@bums.ac.ir
داخلی: 5769
مستقیم: 05632395769
فاکس: 05632381107
مهندس روشنک درمیانی
سمت: کارشناس واحدهای تولیدی قند و فرآورده های قندی
مدرک: کارشناس علوم و صنایع غذایی
ایمیل: roshanak. darmiyani@bums.ac.ir
داخلی: 5766
مستقیم: 05632395766
فاکس: 05632381107
مهندس وحیده وحیدی
سمت: کارشناس واحدهای تولیدی خشکبار و میوه های خشک و واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی
مدرک: کارشناس ارشد صنایع غذایی گرایش بیوتکنولوژی
ایمیل: vahideh.vahidi@bums.ac.ir
داخلی: 5764
مستقیم: 05632395764
فاکس: 05632381107
مهندس پریسا گرامیان
سمت:کارشناس واحدهای تولیدی ظروف یکبار مصرف و واحد های تولیدی آرایشی و بهداشتی
مدرک: کارشناسی ارشد شیمی عالی
ایمیل: parisageramiyan@bums.ac.ir
داخلی: 5762
مستقیم: 05632395762
فاکس: 05632381107
مهندس لادن دهقان تنها
سمت: کارشناس واحدهای تولیدی شیر و فرآورده های لبنی، فرآورده های گوشتی
مدرک: کارشناسی ارشد صنایع غذایی
ایمیل: Ladan.dehghan@bums.ac.ir
داخلی: 5767
مستقیم: 05632395767
فاکس: 05632381107
مهندس عطیه فرید هاشمی
سمت: کارشناس واحدهای تولیدی آرد و فرآورده های آردی، غلات و حبوبات،سیلو وانبارهای شرکت غله وخدمات بازرگانی
مدرک: کارشناسی مهندسی کشاورزی صنایع غذایی
ایمیل: h@bums.ac.ir
داخلی: 5765
مستقیم: 05632395765
فاکس: 05632381107
مهندس مینو خالصی
سمت: کارشناس آمار و رسیدگی به شکایات
مدرک: کارشناس علوم و صنایع غذایی
ایمیل: m@bums.ac.ir
داخلی: 5761
مستقیم: 05632395761
فاکس: 05632381107
دستورالعمل ها و آیین نامه های غذایی و آشامیدنی
دستورالعمل ها و آیین نامه های آرایشی و بهداشتی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: