حداقل ضوابط غذایی و آشامیدنی :
فایل ها
- اصلاحیه تافی و آبنبات
- تافی و آبنبات
- تولیدی و بسته بندی خشکبار
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی آب های بسته بندی شده
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انواع آبمیوه
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انواع اسانس-گلاب و عرقیات
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های کوچک تولیدانواع سوسیس و کالباس حرارت دیده
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده خشکبار
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده کنسروهای گوشتی و غیر گوشتی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و بسته بندی ادویه
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننذه آب معدنی
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-تاسیس-و-بهره-برداری-واحدلبنی
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-کارخانجات-تولید-کننده-قند-و-شکر
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-واحدهای-اماده-سازی-و-بسته-بندی-حبوبات-و-غلات
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-واحدهای-تولید-کننده-انواع-اردغلات-وحبوبات
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-واحدهای-تولید-کننده-انواع-خمیراک-(-پاستا
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-واحدهای-تولید-کننده-انواع-فراورده-های-سیب-زمینی-و-غلات
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-واحدهای-تولید-کننده-واحدهای-بسته-بندی-مواد-غذایی-فرایند-شده
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-واحدهای-تولید-کننده انواع فرآورده های گوشتی-(3)
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-واحدهای-تولید-کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک-(1)
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-واحدهای-تولید-کننده-انواع-فراورده-های-اردی-به-غیر-از-محصولات-پاستا
- حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-واحدهای-تولید-کننده-تخم مرغ
- دستورالعمل-غنی-سازی-ارد-گندم-با-اهن-و-اسید-فولیک
- روغن ها خام گیاهی
- روغن های خوراکی خام گیاهی
- روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
- ضابطه-فنی-و-بهداشتی-تاسیس-و-بهره-برداری-سیلو-ذخیره-و-نگهداری
- ضوابط ظروف
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکنندخ ساندویچ های سرد آماده مصرف
- ساندویج سرد آماده مصرف
- ضوابط-فنی-و-بهداشتی-کارگاه-های-تولید-و-بسته-بندی
- ضوابط-و-الزامات-برنامه-های-پیشنیازی-(PRPs)
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: