فایل ها
- استانداردها والزامات صادرات محصولات لبنی ژاپن
- استفاده از طعم دهنده های طبیعی وشبه طبیعی درفرمولاسیون انواع شیرینی آردی-کیک وکلوچه
- اظهار کمیت فراورده به صورت خالص
- بخشنامه اصلاحی صدور وتمدید فراورده های یخی
- بخشنامه فرایند صادرات پسته
- به روز رسانی حداکثر میزان باقیمانده آفت کش ها در تارنمای سازمان غذاودارو
- پد دندان
- تسهیل در صدور مجوزهای بهداشتی
- حلال
- دریافت تعرفه های نمونه برداری کالاهای اساسی
- صدور پروانه ساخت انواع شیرینی آردی و کلوچه با طعم ومغزهای مختلف
- صدور مجوز های بهداشت برای محصولات زیست توده اسپیرولینا
- قنون احکام دایمی برنامه توسعه کشور
- گواهی حلال کالاهای سلامت محور
- لزوم تایید پرداخت در سامانه تی تک
- ملاک عمل قرار دادن سامانهttac
- نحوه صدور پروانه ساخت انواع پاستا و رشته آشی
- ممنوعیت استفاده از تیتانیوم دی اکساید در صنایع بسته بندی در تماس مستقیم غذایی و آشامیدنی
- درخواست تائیدیه جهت اخذ حواله برای مواد تحت کنترل
- ضابطه بهداشتی پایانه های ضبط و فرآوری پسته
- بخشنامه صادرات پسته به اتحادیه اروپا
- فرایند استعفای مسئولین فنی
- نامه کمیسیون اروپا در خصوص ضمانت های کنترل شیر و تخم مرغ
- نمونه برداری از محصولات پنبه دانه، دانه کلزا، کنجد و شاهدانه
- اصلاحیه بخشنامه تمدید ثبت منبع
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت پخت وپز
- تعیین مرجع بررسی فراورده های شوینده و گندزدای دستگاه قهوه ساز و انواع خوشبو کننده های دهان
- چارت مسئولین فنی واحدهای تولیدکننده/ واردکننده/ انبارش و نگهداری و توزیع حوزه امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی
- اصلاح عناوین یکسان سازی گروه مواد بسته بندی/مواد در تماس با مواد غذایی و وسایل و ظروف غذاخوری
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: